Hlavní obsah
Článek

Herec Jiří Krampol (85) býval známým bouřlivákem a ještě před pár lety platilo, že se jednou za čas utrhl ze řetězu a pak si dopřával alkohol třeba týden v kuse. Od doby, kdy dostal budíka, aby mu upravoval srdeční arytmii, zkrotl jako beránek. Ale oslavu dvacátého výročí svatby s manželkou Hanou Krampolovou (†59) pojal ve velkém. Dorazil s několikahodinovým zpožděním a s pár panáky v krvi. „Kdybych vypil to, co ostatní, už jsem mrtvý,“ přiznal Super.cz.

Na Krampola se s oslavou čekalo dlouhou dobu, a když dorazil, bylo vidět, že ještě stále vstřebává předchozí náročný program. „Byl jsem v Pardubicích a měl jsem tam jednání. Ti lidé byli neskuteční. Musel jsem pít jen decentně a pak nenápadně vyměňovat plné skleničky za prázdné. Stejně jsem jich ale pár nemohl odmítnout,“ přiznal.

Dlužno podotknout, že se na svém výročním „mecheche“ choval jako profík a na všechny otázky novinářů odpovídal, jako by za sebou neměl ani tak náročné hodiny sebeodříkání. Došlo i na domlouvání projektů nadace Dar sluchu, jehož je s manželkou patronem a jejíž ředitelka Gabriela Dänemarková v podniku nechyběla.

Podle našich informací Krampol oslavoval i druhý den po večírku, který pro něj a pro jeho ženu Hanku zorganizoval v jednom pražském klubu kamarád a pořadatel charit Jiří Horák. Ale aby také ne, vydržet dvacet let po boku jedné ženy, to chce zapít. Takže Jiří: na zdraví a na kuráž!

Reklama

Další články

Načítám