Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Netrvalo dlouho a po vyjádření Jiřího Šlégra (52), který pronesl, že si přítelkyni Lucii Královou (42) vyhlédl kvůli její přirozené inteligenci, se redakci Super.cz ozvala i jeho manželka Kateřina, s níž je zatím nepravomocně a údajně i nezákonně rozveden. Té se mohlo dotknout, že proslov manžela vyzníval tak, že sama rozumu moc nepobrala, zdá se ale, že je celou situací spíš jen pobavená. Neodpustila si ale drsnou poznámku k manželovi a jeho nové lásce!

„Považuji za vhodné, nikoliv za nutné, vyjádřit se k prohlášení mého manžela, respektive k jím uvedeným důvodům, pro které snad měl opustit rodinu a především Jessiku, naši dceru,“ napsala nám Šlégrová a pokračovala.

„Vnímám, že má Jiří v poslední době problémy v soukromém životě. Znám jej od svých šestnácti let a jeho chování tomu odpovídá. Je mi to upřímně líto a věřím, že se mu je za vydatné pomoci Lucie podaří vyřešit a že jejich demonstrativní projevy lásky pro média budou mít brzy základ i ve skutečnosti. Moc bych jim to přála,“ prohlásila rýpavě.

Na doplňující dotaz sice neodpověděla, z jejího okolí jsme se ale dozvěděli, že jí připadá, že manžel asi nebude doma příliš spokojený, když začal velmi pravidelně jezdit zpátky do Litvínova a dělat své bývalé rodině nákupy, což se prý od odluky páru nikdy nestávalo.

Šlégrová se směje i tomu, že si měl její muž milenku vybrat kvůli jejímu mozečku a ne jejím všeobecně oblíbeným pětkám. „Je všeobecně známo, že muži si své partnerky vybírají především kvůli inteligenci. Vůbec nevadí, že by se tímto měly popřít veškeré přírodní zákony a evoluční teorie. Již stará matka Murphyová pravila: Průměrný muž lépe vidí, než myslí. Ještěže Jirka toho není důkazem,“ dodala Šlégrová pobaveně s tím, že manželovi přeje šťastnou plavbu životem.

Reklama

Další články

Načítám