Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Syn prince Charlese, britský princ Harry (39), podle posledních informací opět chodí s půvabnou modelkou Cressidou Bonas, s níž jej v létě fotografové nachytali na londýnské premiéře filmu s názvem Temný rytíř povstal.

Vztah Harryho a sličné blondýnky Cressidy údajně skončil záhy poté, co se na veřejnost dostaly princovy fotografie z Las Vegas, na nichž se pod vlivem alkoholu a nahý bavil při svlékacím kulečníku.

Jednomu fotografovi se ale nedávno podařilo dvojici zvěčnit během lyžování ve Švýcarsku, kde se neustále objímali. Svědkové dokonce potvrdili, že je viděli oddávat se dlouhým a vášnivým polibkům.

„Bylo jasné, že se od sebe nemůžou odtrhnout. V jednu chvíli seděli společně s Andrewem, Fergie a jejich dcerami, poté se chovali jako teenageři v kině. Cressida na sobě měla krátké černé šaty a sedla si Harrymu na koleno. Začal jí něžně hladit vlasy a potom se líbali. Bylo to dost vášnivé,“ uvedl jeden z přítomných, který pár na horách pozoroval ve společnosti prince Andrewa, Harryho strýce, jeho bývalé manželky a jejich dcer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám