Hlavní obsah
Článek

Takovou bouři, kterou vyvolal nečekaný konec moderátora Jiřího Pomejeho (†54) ve VIP zprávách, asi nikdo nečekal. Poté, co se objevily spekulace některých zdrojů, jež si myslí, že by za odchodem moderátora „Pomíka“ mohla být jeho kolegyně Ivana Gottová (48), se redakci Super.cz ozval sám její „božský“ manžel Karel Gott (†80). Takhle naštvaného jsme ho snad ještě nikdy neslyšeli. „Je otázkou, zda v takové atmosféře má smysl, aby v televizi pokračovala,“ uvedl.

O Ivaně Gottové kolují nejrůznější drby. Tvrdí se, že má na Primě nadstandardní styky, že ovlivňuje nečekaně mnoho věcí, které by „obyčejné čtečce textu ve studiu“ neměly ani příslušet. To, stejně jako obvinění, že by mohla být za odstraněním Jiřího Pomejeho z televize, její manžel Karel Gott velmi razantně odmítá. Tvrdí, že nejde jen o útok na jeho ženu, ale i na něj samotného.

„Jde o velmi vážnou věc. Tyto spekulace mohou lidem vyznít tak, že se to tak skutečně stalo. Jako by v odchodu Jiřího měla Ivana prsty. Je to lež a svinstvo, které už zasahuje i mě. Jsme si vědomi, že na Primě nemá jen přátele, víme, odkud pramení některé články, jak se třeba obléká. Nejsme ale agresivní, abychom reagovali na to, kdo ji chce odtamtud vyštípat. Měl jsem tušení, že se objeví, že je to její práce. A už je to tady,“ zlobí se Mistr.

„Jirku máme rádi a opravdu jsme se na něj doma dívali a těšili se na něj. U jeho vysílání jsme se bezvadně bavili. Je to styl, který tam evidentně chyběl. Přesně tam mezi obě moderátorky zapadl, byl zajímavým kontrastem. Proto nás mrzí, že Ivanu někdo obviňuje z takových věcí,“ pokračuje Gott a hodlá svou ženu bránit klidně i soudní cestou. Vnímá to jako útok na svou rodinu, a tak ho celá situace nenechává v klidu.

„Ivana nemá vůbec žádný zájem někoho vyštípat. Jiří Pomeje jí nikdy nestál v cestě. Do pořadu vsunul svůj specifický styl a zábavnost a díky tomu to bylo mnohobarevné. Proč by jí měl vadit? Ale že Ivana někomu vadí, to vím velmi dobře. V televizi má nepřátele, protože by třeba někdo byl rád na jejím místě. Oba se snažíme chovat k lidem velmi slušně, a tak si myslím, že se to nemohlo stát, co o ní někdo teď tvrdí. Nemohu se za to zaručit, nejsem s ní ve studiu, ale nevěřím tomu,“ uvedl Karel Gott, který bude chtít o údajném vlivu své ženy důkazy. Na závěr nás překvapil.

„Oba nás to velmi zasáhlo. V této dané situaci dusna a pejorativních útoků na Ivanu, že si tam dupne a prosadí svoje, a samozřejmě nebudu jmenovat, od koho ty informace pocházejí, uvažujeme nad tím, jestli to vůbec dělat, nebo ne. Za takové nálady by se tam těžko dalo pokračovat,“ dodala šokující informaci nejslavnější česká celebrita.

Reklama

Další články

Načítám