Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co půvabná modelka Simona Dvořáková (18) začala chodit se synem bývalého premiéra Mirka Topolánka Tomášem (19), tak s novináři ze zásady nekomunikuje. Super.cz se přesto podařilo krásku vyzpovídat.

„V očích veřejnosti má Tomáš sice nějakou pověst, ale já vím, že je ve skutečnosti jiný, než si všichni myslí. Máme se moc rádi," komentovala modelka svůj vztah s protekčním synkem. „Jsem zamilovaná a myslím, že ještě dlouho budu," culí se Simona. Přestože z jejího výrazu bylo zřejmé, že by ráda pověst svého partnera očistila, její zásady jí dále nedovolily se o příteli rozpovídat.

Studentka pražského gymnázia má sice teprve osmnáct let, doposud toho ale stihla dost prožít. Celé léto Dvořáková strávila v Singapuru, kde rozvíjela svou kariéru modelky. „Letos tam chci jet znovu. Je tam spousta práce. Sice se mi stýská, ale o to víc se na své blízké těším," svěřila se Simona na párty pořádané u příležitosti představení nového parfému.

V roce 2011 získala Simona titul Miss Golf. „Přihlásila jsem se do téhle soutěže, protože jsem jako jedna z mála aktivně hrála golf," smála se. Sběratelka missích korunek se z ní ale rozhodně nestane. Přestože by díky své kráse a osobnímu příběhu měla šanci uspět i na České Miss, ona si na tuhle příležitost nechá zajít chuť. „Lidé v mém okolí říkají, že bych si spíš uškodila. Ve světě by mi tento titul rozhodně nepomohl, možná spíš ublížil," říká modelka ze stáje Czechoslovak Models.

„Spousta mých blízkých by se se mnou asi přestala bavit," culí se. Jestli tím Simona myslí i svého Tomáše, ví jen ona sama.

Reklama

Další články

Načítám