Hlavní obsah
Článek

Angličan Robbie Hance je od pohledu bohém a možná i proto je už šest let bez domova. Smysl pro povinnost a nutnost pracovat mu asi nejsou příliš blízké, ale hudební talent se mu upřít nedá. Vždyť také svým nedělním vystoupením v soutěži X Factor okouzlil porotu i diváky. Při písni Coconut Skins od irského folkového zpěváka Damiena Rice se navíc umně doprovázel na kytaru a porota pod jeho zarostlou vizáží určitě zbystřila pohledného mladíka, který by byl pro šoubyznys jako dělaný.

Ještě předtím, než šestadvacetiletý Robbie začal zpívat, přiznal před kamerou: „Můj současný status je takový, že jsem bezdomovec. Jsem jím asi tak šest let. Někdy přespím u přátel nebo někde, ale většinou jsem na ulici. Spím u vchodů do domů, abych zůstal aspoň v suchu.“

Porotě pak na dotazy ohledně zpěvu odpověděl: „Vždycky jsem zpíval. Nemyslím si, že bych něco ve svém životě dělal s větší vášní. Tahle soutěž je velká věc, určitě mi může změnit život.“

Poté, co Robbie dozpíval, sklidil potlesk nejen od všech čtyř porotců (Louise Walshe, Tulisy Contostavlos, Rity Ory a Garyho Barlowa), ale také od publika. Všichni z poroty mu rovněž řekli ‚ano‘ na postup do dalšího kola.

Mladík se však nejspíš rozhodl úspěch oslavit se svými přáteli a z domu, kam se měli všichni postoupivší přesunout, zmizel. Snad jej jeho chování nebude stát možnost účastnit se i dalšího pokračování soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám