Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to ani půl roku, co nám moderátorka Marta Ondráčková představila nového přítele, o osm let mladšího zpěváka kapely One Life Jakuba Dřímala. Na večírcích vrkají jako hrdličky, žijí spolu, je vidět, že se mají hrozně rádi.

Přesto jsme nečekali, že se po tak krátké době, co jsou spolu, rozhoupe Jakub natolik, že své milé věnuje k narozeninám zásnubní prsten.

Marta se jím chlubit nechtěla, neměla ho ani na velké narozeninové párty známých osobností v hotelu U Prince, aby si ho náhodou nikdo nevšiml. Pak nás ale pozvala, ať se podíváme na jiný dárek.

Ke třicetinám totiž dostala luxusní automobil. Ale my jsme si prstýnku všimli, a tak musela s pravdou ven. "Nechápu, že vás zajímá víc prstýnek než takové fáro. Ale ano, je to prstýnek od Jakuba a dál bych to nechtěla rozebírat," řekla Marta, která měla prsten s kamínkem nasazený na levém prsteníčku, kde se právě zásnubní prsteny nosí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám