Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Syn herce Jana Šťastného (58), který rodinu konsternoval svatbou s bývalou pornoherečkou, aby ji zase později nečekaně opustil a vykašlal se i na maličkou dceru, asi opravdu ještě není na vychovávání dětí zralý. Jak se Super.cz podařilo zjistit, mladík se prý ani jednou za poslední půlrok, co odešel od rodiny, nepokusil spatřit svou dceru Leontýnu.

„Dcera mi byla nedávno soudem svěřena do výhradní péče. Bylo to na žádost jejího otce,“ svěřila se Super.cz Michaela Šťastná, která dnes už mládenci jeho úprk ze společného bytu nevyčítá. „Bylo to jeho rozhodnutí, nijak se na něj nezlobím. Už je to pryč a chci s ním mít dobré vztahy,“ uvedla.

O to překvapivější je, že mladý Šťastný nechce vidět svou dceru, která ho milovala a ve svém věku na něj asi brzy zapomene, pokud se co nejdřív nezačne snažit pravidelně ji vídat. „Honza nijak nežádal o úpravu styku s dcerou. Zatím neprojevil snahu ji navštívit,“ krčí rameny dívka, která už dávno pro ztrátu manžela netruchlí a našla si i milence.

„Nijak proti manželovi nechci útočit. Dokonce už řádně platí i na dceru vše, co má. Je to za námi. Chci, abychom spolu měli už po rozvodu a všechno řádně ukončili,“ dodala Šťastná.

Její manžel v červenci utekl do ciziny s omluvou, že už rodinný život nezvládá. Dnes se zdržuje neznámo kde, podle našich zpráv by ale měl žít se svou matkou. Ve studiích na brněnské vysoké škole se ale prý rozhodl nepokračovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám