Hlavní obsah
Článek

Syn slavné dvojice Victorie (50) a Davida (48) Beckhamových Cruz nedávno oslavil své osmé narozeniny. Při této příležitosti se celá rodina vydala do hotelu Royal Monceau v Paříži, kde se konala oslava. A i když jsou Beckhamovi známí jako slušní a na výchovu dbající rodiče, rozdováděný mladý muž projevil své ne zrovna vybíravé způsoby.

Cruz byl zřejmě otráven tím, že ho během cesty na narozeninovou párty sleduje tlupa fotografů a novinářů, a proto se rozhodl vyjádřit gestem, co si o nich myslí. Jako čerstvě osmiletý hoch s vybranými způsoby, které mu neustále klade na srdce jeho matka Victoria, mohl ale volit méně expresivní gesto.

Nedávno si kvůli Cruzovým narozeninám Beckhamovi dokonce pronajali celé kino Electric v Londýně - kde rovněž oslavovali. Celá rodina si v kině užívala americkou večeři, poté si vychutnala soukromé promítání filmu.

Cruz prožil většinu svého života – pět let z osmi – v Los Angeles, proto je mu americká kultura nejbližší. Narodil se však v Madridu v době, kdy jeho otec hrál za Real.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám