Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

K výbavě na ples nepatří jen šaty, šperky a psaníčko. Stejně důležité je prádlo, které pod šaty zvolíte. Spodní prádlo může celkový dojem skvěle podtrhnout nebo také úplně zkazit! Víte, jaké prádlo obléct, aby vše sedělo a nikde nevykukovala neposlušná podprsenka?

Poradíme vám!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odhalená ramena, hluboký či široký výstřih i průsvitné materiály – máme řešení pro každé šaty! Potřebujete bleskově vykouzlit štíhlejší siluetu? I pro vás máme to pravé.

Odhalená ramena či široký výstřih? Máme řešení!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Tony je jako stvořená pod šaty s odhalenými rameny i do širokého výstřihu. Vytvaruje vaše prsa krásně dokulata a s odepnutými ramínky můžete odhalit ramena. Díky motivu, který na pohled připomíná brokát, se budete cítit jako Popelka!

Hluboký výstřih si žádá speciální pozornost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se na plese okouzlovat hlubokým výstřihem? Vsaďte na podprsenku Oeno! Skvěle padnoucí střih a nízký střed je přesně to, co si hluboký dekolt žádá. Chcete, aby z vás nikdo nespustil oči? Vyjímatelné vycpávky zaručí plný dekolt hodný obdivu! Praktické přední zapínání je roztomilým detailem, který oceníte při oblékání.

Průsvitné materiály? Podprsenka, která nebude vidět!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plánujete obléct šaty z průsvitného materiálu? Nezapomeňte na podprsenku v tělové barvě! Díky hladkým košíčkům a béžové barvě úžasně splyne s vaším tělem a nikdo nepozná, že máte pod šaty nějaké prádlo! Odepnutá ramínka tuto podprsenku učiní zcela neviditelnou i v šatech s úzkými ramínky. Máte větší poprsí? Žádné obavy – podprsenka Kassidy skvěle podpoří i větší vnady.

Zapomeňte na hladovku těsně před plesem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámy, nezapomínejte, jak nelichotivě mohou vypadat typicky plesové lesklé materiály. Nevzhledně upozorní na každý záhyb na těle. Ale nezoufejte! Skvělým řešením jsou zeštíhlující a tvarující kalhotky. Díky bezešvému střihu nebudou pod žádnými šaty vidět. Zvolíte-li navíc kalhotky v tělové barvě, můžete si dovolit přes ně obléct i průsvitné šaty. Zařiďte si vosí pas a pevné bříško ve vteřině!

Další články

Načítám