Hlavní obsah
Článek

Moderátorce Michaele Ochotské (39), na kterou nedávno praskla údajná nevěra vůči příteli Michalovi Exnerovi, po níž dostala okamžité kopačky, došlo, že nemá cenu zapírat. Ve chvíli, kdy se v médiích konečně objevily fotky z jejího tajného setkání s tenistou Lukášem Rosolem, přestala dělat, že ho vůbec nezná. „Trávíme spolu čas,“ uznala.

„Poznáváme se. Je ale předčasné mluvit o vztahu," řekla Ochotská prásk.tv. Když Super.cz před časem jako první uvedl, že se expříteli za zády stýká s daviscupovým hráčem, dělala pohoršenou a kategoricky to vylučovala. I Exnerovi tři měsíce tvrdila, že Rosola vlastně ani nezná.

Těžko ale věřit, že poté, co skončil její oficiální vztah (Ochotská stále tvrdí, že rozchod s nevěrou neměl nic společného a na podporu svých slov se neváhá i srdceryvně rozplakat), zavolala tenistovi a zeptala se ho, zda spolu mohou začít chodit, když se to o nich už nějaký ten čas povídá. Pravda bude asi úplně někde jinde.

Míša si teď musí rvát vlasy vzteky, protože svou údajnou nevěru mediálně vůbec nezvládla. Příklad by si mohla vzít z Lucie Borhyové, které se podařilo po provalení poměru s kolegou Michalem Hrdličkou ukočírovat mediální výstupy, takže všude vyšlo, že s expřítelem Nikem nechodí už dávno, a tak má na novou lásku právo. Nikdo však nepátral po tom, zda je to pravda a zda třeba ve skutečnosti výměna partnera neměla podobný průběh jako u Míši Ochotské. Bravo, Lucie!

Reklama

Další články

Načítám