Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Čerstvě single expřítel Elišky Bučkové (34) a exmanžel Lucie Bílé Vašek Noid Bárta (43) se chová jako správný rocker. Jen pár dnů po oficiálním ohlášení ukončení vztahu s bývalou Českou Miss si podle našich informací začal s dvaadvacetiletou tmavovlasou kráskou! „Už u něj dokonce přespává,“ tvrdí náš zdroj, jehož informace se potvrdily jako pravdivé.

Noid nikdy nepatřil k těm mužům, kteří by dokázali dlouho vydržet sami. A tak není divu, že se neuchýlil k celibátu, právě naopak! „Vašek už má holku, takovou mladičkou černovlasou kočičku. Už s ní byl i na veřejnosti - v baru jeho bráchy v centru města,“ dozvěděli jsme se od důvěrného zdroje, který má k rockerovi velmi blízko. Milenku prý Bárta poznal nedávno úplnou náhodou, a tak nepatří k jeho prověřeným dlouholetým známým, ke kterým se muži po rozchodu obvykle s důvěrou uchylují.

Zpěvák se netají tím, že momentálně nehledá lásku na celý život. „Jestli někoho v nejbližší době budu mít, tak půjde spíš o kamarádku,“ svěřil se nám před týdnem. A v tu dobu už si prý právě takovou kamarádku vodil večer domů.

„Neslíbil jí lásku na celý život,“ dodal informátor jasné mantinely momentálního rockerova vztahu. Jiné zdroje ale tvrdí, že má bližší kontakty i s kolegyní z divadla. Není divu, vždyť musí mít po čerstvém rozchodu v hlavě, srdci i trochu níže pořádný zmatek.

A co nám k milence řekl sám Bárta? „Z úcty k Elišce a svým blízkým se k něčemu takovému nebudu vůbec vyjadřovat, nic vyvracet, nic potvrzovat. Jsem nezadaný, svobodný a můžu si dělat, co chci,“ vyštěkl na nás neobvykle odměřený Vašek do telefonu.

Pak začal nervózně zjišťovat, co vše náš redaktor o jeho lásce ví. „Opravdu vám její identitu nebudu prozrazovat,“ potvrdil nám nechtěně, že někoho vážně má. „Po své poslední zkušenosti už dál nechci své vztahy nijak medializovat. Škodí jim to,“ dodal. Snad si ale tentokrát navážno najde někoho mimo branži a nebude lovit opět ve výsostných vodách AAA celebrit, jinak se mu přání asi nesplní…

Reklama

Další články

Načítám