Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéra dětského muzikálu Kapka medu pro Verunku se vydařila. Největší úspěch podle očekávání sklidila Bára Basiková (61). Muzikálová diva se v kostýmu královny přírodních sil po představení dvě hodiny fotila se všemi dětmi a přítomnými hosty a byla asi nejobletovanější hvězdou večera.

Basiková se v roli Kapesky líbila třeba i čtyřleté Lilli, dceři Petra Vágnera (46). „Moc se mi to líbilo, hlavně princezna Verunka, která měla krásné růžové šatičky, a ta oranžová královna, co seděla na pařezu,“ popsala mladá návštěvnice královnu přírodních sil Basikovou. O poznání hůř na tom byl její manažer, který stál opodál a přijímal dárky a drobnosti, které Bára dostávala po premiéře.

Jediným smutným bodem v jinak pozitivně nabitém dni byla pro Báru skutečnost, že na premiéře chyběl její syn Theodor (3,5). Chlapeček se léčí s chřipkou, a tak musel zůstat doma pod dohledem chůvy. Aby toho nebylo málo, Bářin manžel Petr Polák se potýká s nepříjemným zraněním páteře.

„Tedík na premiéře sice nebyl, ale viděl generálku a vydržel to celé až do konce, byl nadšený, a to jsme ještě nebyli v kostýmech,“ popsala Bára reakce svého syna Theodora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám