Hlavní obsah
Článek

V jednu chvíli byla z Dády Patrasové (67) tak trochu kulička, dnes byste jí ale rozhodně nehádali, že za tři jara bude slavit šedesát! Dáda se opět přiblížila vizáži princezny Xénie, která ji před lety v seriálu Arabela proslavila. „Ještě se sebou nejsem úplně spokojená, další kila půjdou dolů!“ prozradila Super.cz herečka, zpěvačka a královna dětských srdcí. Podívejte se do fotogalerie, jak fantasticky dnes Patrasová vypadá!

„Jsem ještě ve fázi hubnutí. Nebudu říkat čísla, ale plán je takový, abych se cítila dobře,“ řekla nám Dáda na oslavě dvacátého výročí svatby Hany a Jiřího Krampolových v restauraci a klubu Bellberry, kam dorazila s manželem Felixem Slováčkem. Bylo vidět, že za posledních pár týdnů ubyla na váze aspoň o pět kilogramů.

„Důležitější než kilogramy jsou centimetry. A i tady jsou dva pryč. Hurá!“ radovala se herečka s prstem ukazujícím směrem k jejímu hrudnímu koši. „Dřív jsem kila navíc maskovala,“ směje se.

A jak vůbec shodila? „Cvičením to nebylo, moc je nemohu dělat kvůli páteři, jen některé cviky mám dovolené. Rozvrhla jsem si ale pravidelnou stravu. V noci neluxuju ledničku a jím čtyřikrát denně, to je celé,“ dodala na první pohled evidentně spokojená zpěvačka, která zdůrazňuje, že nejdůležitější je být vnitřně spokojená sama se sebou a pak i hubnutí jde samo. Zpěvačka se spolu s oslavenci Krampolovými a Jarkem Šimkem stala patronkou nadace Dar sluchu, jejíž ambasadorkou je Gábina Partyšová.

Reklama

Další články

Načítám