Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Téhle padesátileté dámě by mohly klidně závidět leckteré dvacítky. Šansonová zpěvačka Renata Drössler (60), která v roli Marlene Dietrich bez ostychu ukazuje svá pevná stehna, si lednové týdny užívala v Thajsku, kam vyrazila především relaxovat na ostrov Koh Jum. Návštěvníci ostrova i místní domorodci měli na co koukat.

Na odiv všem vystavila Renata své pružné tělo v bikinách. To jste ostatně mohli vidět i odhalené v sérii aktů fotografky Lenky Hatašové, které provázely její šansonové dvojcédéčko Znovuzrozená. O tom, jak pohodová dovolená zmíněné dámy vypadala, si můžete udělat představu z videa k její písni Léto v Nohant od Frédérica Chopina.

„Jezdily jsme po výletech. A tak jsem ani nestihla přečíst všechny knížky, které jsem měla původně v plánu,“ svěřila zpěvačka, která si s sebou do dalekých krajů vzala i verše svého nejoblíbenějšího básníka Jiřího Žáčka. Ne náhodou má právě jeho básně zhudebněné ve svém repertoáru. Všem svým příznivcům i milovníkům šansonu je zazpívá už toto pondělí 25. února v Salmovské literární kavárně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám