Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Herečku Kim Kardashian (43) nachytali paparazzi s přítelem Krisem Humphriesem (26), jak si užívaji láskyplných chvilek na dovolené. V milostných hrátkách by mohli konkurovat leckterému teenagerskému páru.

Exotická kráska, která měří pouhých 157 cm, prý miluje vysoké a urostlé muže. Důkazem je to, že již delší dobu chodí právě s basketbalistou Krisem, který je opravdu obrovský. Herečce arménského původu nestačí ani maxi podpatky, aby se svému milému vyrovnala.

S Krisem se Kim dala dohromady po rozchodu s kanadským modelem Gabrielem Aubrym, se kterým vztah ukončila, protože měla pocit, že jí Gabriel využívá kvůli její slávě.

Teď je ale její velkou láskou právě statný basketbalista a je prý šťastnější než kdykoliv předtím.

A Kim není jediná, kdo si libuje v mužných typech. Její sestra Khloe je vdaná za basketbalistu Lamara Odoma, který je taky pěkný dlouhán. Holky to prostě mají v rodině.

Kim Kardashian je obdivována nejen pro své herecké schopnosti, ale také pro své sexy křivky, které jsou častokrát srovnávány s proporcemi zpěvačky Jennifer Lopez. "Jsem na své tělo hrdá. Každý by měl pochopit, že i když se objevím na obálce časopisu, tak to neznamená, že jsem dokonalá," vysvětluje Kim na svém blogu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám