Hlavní obsah
Článek

Herečka Jaroslava Obermaierová (78), která nyní září v seriálu Ulice v roli matky starosty Lumíra Nykla a jež se proslavila také v Kladivu na čarodějnice nebo coby druhá manželka hlavního hrdiny komunistického seriálu Třicet případů majora Zemana, je dnes sice usedlá, ale nestárnoucí dáma, která chlapy nechce ani vidět. Bývaly ale doby, kdy šla z jedné náruče do druhé. „Chodil jsem s ní pět let, ona se mnou jen tři,“ prozradil po letech její bývalý milenec Michal Pavlata, ze kterého udělala před lety paní Jaroslava brutálního paroháče. A co na to ona sama?

„Míša si rád vymýšlí. I když zrno pravdy tam je. Byli jsme strašně mladí, osmnáct let. Rozumný člověk v tom věku nezůstane u jednoho. Musí se toho vyzkoušet víc, aby časem zjistil, že se může spolehnout jen na sebe, což se mi stalo díkybohu včas,“ prozradila Super.cz na křtu knihy Ulice: Průvodce seriálem.

Seriál jí kupodivu neleze na mozek. „Beru to tak, jak to je. Naštěstí nedělám jen jednu věc stále dokola, tak je to pro mě milé rozptýlení. Jinak mám víc aktivit,“ říká. V seriálu pečuje o syna.

„Žádná krizová situace nás nečeká, už jen ta péče o Lumíra je sama o sobě krizová,“ směje se představitelka Vilmy Nyklové. Se svým opravdovým synem žádné problémy nemá, jen ji trápí, že vydělává minimum peněz.

„Dávno bydlí na venkově, ale protože to tam mám ráda, hodně za ním jezdím. Praha není místo k bydlení. Stará se čím dál tím víc o staré lidi za čím dál tím méně peněz, protože podobné služby jsou u nás špatně honorované. Nicméně ta práce ho baví a naplňuje, a tak jsem ráda, že je spokojený,“ dodala nestárnoucí herečka.

Reklama

Další články

Načítám