Hlavní obsah
Famous
Článek

Supermodelka Naomi Campbell tvrdí, že na přemýšlení o váze nikdy neměla čas. Jídlo jí vždy chutnalo, takže si ho neupírala. Nikdy se ale nemusela trápit nadváhou, protože byla vždycky tak aktivní, že jí na přibírání nezbývala energie. Přitom však britská kráska tvrdí, že nemusela ani cvičit, aby si udržela perfektní figuru.

„Já opravdu vůbec nemyslím na váhu či věk. Váha nikdy nebyla něčím, na co jsem měla čas a pracovala jsem denně. Nikdy jsem s váhou nezápasila a myslím, že jídlo je velmi příjemné,“ svěřila Naomi v rozhovoru pro magazín People.

Dvaačtyřicetiletá modelka si myslí, že dnes to mají dívky v její branži mnohem těžší, než to měla ona v devadesátých letech.

„Dnes proti vám stojí tolik dívek, které chtějí stejnou práci, přitom chtějí vybrat jen hrstku, takže musíte mít vskutku něco výjimečného, co hned praští do oka. Obecně je tento svět dnes mnohem soutěživější a nemůžete se na něj moc připravit, takže je dnes fakt mnohem obtížnější dostat se na obálku časopisu. A taky je mnohem těžší dostat se do reklamy, protože dnes už nepoužívají modelky,“ míní Naomi s tím, že přednost mají herečky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám