Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úřadující Česká Miss Jitka Nováčková (31) zažívá první horké chvíle na trůnu královny krásy. Světlo světa spatřilo video ze soustředění finalistek České Miss v Mexiku. Krásky v něm tvrdí, že jsou v soutěži jen křoví. O vítězce už je podle nich stejně rozhodnuto. Třináct finalistek je si jistých, že Českou Miss se stane Jitka Nováčková a naznačily tak, že soutěž je zkorumpovaná. Za dívky ve videu hovoří Andrea Kabická.

Nováčkovou kauza zastihla v jedné z pro ni nejtěžších chvílí. Má svatý týden a musí se učit na maturitu, která ji již za pár dní čeká. "Určitě to není příjemné, ale nemám vůbec čas to řešit. To bych  se nemohla soustředit a neodmaturovala bych. V tuto chvíli žiju jen maturitou, denně se šprtám a doufám, že to příští týden zvládnu, " řekla Super.cz Nováčková, která si od učebnic odběhla na módní přehlídku v pražském Palladiu.

"S Andreou jsem samozřejmě po zveřejněném videu mluvila. Omlouvala se mi, vyříkaly jsme si to. Ona video na internet nepustila, zatím se neví, kdo ho vytáhl. Samozřejmě mě to mrzí, ale víc to neřeším. S holkama jsem v pohodě. Každá z nás chtěla vyhrát, zřejmě se ostatní náhle na něco naštvaly," myslí si Nováčková.

Spekuluje se o tom, že video na internet pustila finalistka Aneta Grabcová, které zůstalo na soustředění jako jediné v počítači. „Byla to Aneta Grabcová. My jsme nahrávku smazaly na jejím počítači, ale asi ji vytáhla z koše. Jinak si to neumím vysvětlit,“ tvrdí Andrea Kabická, které ve videu patří slovo a byla mluvčí všech finalistek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám