Hlavní obsah
Článek

“Nedávno jsem předávala paní Ivaně cenu, kterou vyhrála na kliniku YES VISAGE. Byl to voucher na proměnu a po konzultaci se mnou a lékaři kliniky jako první podstoupila kryolipolýzu, liposukci zmražením tukových buněk, se kterou mám i já sama velmi dobrou zkušenost. Zhubla jsem tak 6 cm přes bříško,“ říká Simona Krainová.

Kryolipolýza

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Liposukce zmražením tukových buněk.

SlimLipo - laserová liposukce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Následovala laserová liposukce přístrojem SlimLipo v oblasti zevních stehen. Toto je skvělá novinka, která si dokáže hravě poradit s nadbytečnými kily.“

YES lifting

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jako poslední postoupila novinku zvanou YES lifting a schválně mě zajímal průběh celé této proměny a samozřejmě i výsledek.“ Simona Krainová je už léta tváří kliniky YES VISAGE a s klienty je čas od času v kontaktu. „Paní Ivana si samotný průběh vychvalovala. Paní doktorka Kavková, která se specializuje na estetickou dermatologii, je profesinál každým coulem a vše nejprve paní Ivaně vysvětlila.“ YES lifting se provádí jen v lokálním znecitlivění, dopomáhá k vypnutí pleti, navrátí kontury obličeje a výsledek je ohromující. „Teď, když jsem viděla paní Ivanu po měsíci, nevěřila jsem vlastním očím. Omládla o několik let a vypadá krásně odpočatě a spokojeně,“ dodává s úsměvem modelka Simona Krainová.

Preventivní krevní testy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klinika YES Visage teď také začala provádět preventivní krevní testy. Pokud chcete získat voucher na tento preventivní test, soutěžte!

Další články

Načítám