Hlavní obsah
Článek

Renata Langmannová (37) je vítězkou České Miss 2006 a úspěšnou českou modelkou. Před čtyřmi lety se tak jako řada jiných krásek rozhodla prosadit v zahraničí. Sama však po letech přiznává, že se nejednalo o žádnou procházku růžovou zahradou.

"V Česku začínala krize i v modelingu, takže jsem se rozhodla odjet na měsíc do Milána. Byla to pro mě srážka s realitou, tady už jsem měla vybudované jméno, byla jsem známá, tam jsem přijela jako úplně "no name" holka, a byl to docela tvrdý náraz," svěřila se modelka v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou.

Na rozdíl od jiných modelek, Renata vytrvala a vydržela až do konce. "Máš pět, šest castingů za den a čekáš na výsledek, je to strašně psychicky náročný, protože i hodně hezké holky, které mají fyzické předpoklady, tak na to nemusí mít psychicky a po sto neúspěšných pokusech to vzdávají," dodala s tím, že ona byla opačný případ.

Ač se jí nakonec podařilo sehnat několik zajímavých pracovních zakázek, za topmodelku se rozhodně nepovažuje.

Zahraniční zkušenosti si však velmi cení a v Limuzíně se nebála ani záludného úkolu z dílny Míry Hejdy, který po ní chtěl, aby mu ukázala, jak umí udělat knedlík.

Jak se sympatická modelka vypořádala se zaděláváním těsta a co dalšího o sobě prozradila, uvidíte už dnes večer na Óčku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám