Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když není přesně daný dress code, řada návštěvníků společenských akcí tápe, jak se obléknout. Na neformální oslavě narozenin hudebního bosse Františka Janečka (79) po speciálním představení muzikálu Bídníci se s tím hosté vypořádali s různým úspěchem.

Bezpochyby nejkrásnější byly šaty, které si oblékla úchvatně štíhlá Vendula Svobodová (52). Světlounce zelená z ní udělala něžnou vílu. Podobný outfit zvolila i Kateřina Brožová (56), i když laděný do zlaté. A ve světlých barvách dorazily i Tereza Aster Vágnerová, Martina a Marta Jandovy nebo snoubenka Jiřího Pomeje Andrea.

Červené koktejlky si vybrala Jana Adamcová (52) a v černé přišly jen Hana Zagorová (†75) a Gabriela Partyšová (45). Její outfit působil nejslavnostněji, a to včetně účesu. "Ten mám ještě z natáčení TopStaru," vysvětlila Super.cz.

Zajímavé kontrasty se objevily i co se týče Janečkových rodinných příslušníků. Zatímco hudební boss i jeho syn Filip byli v oblecích a vystrojená jako princeznička byla i dcerka Emily, kterou má Janeček s Terezou Mátlovou (48), starší dcera Alice dorazila v džínách a kožené bundě.

Reklama

Další články

Načítám