Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velmi nelichotivým výrazem ‚heffer‘ počastovala nedávno anglická modelka Katie Price (45) svou kolegyni a krajanku Kelly Brook (44). Přirovnáním k jalovici se rozumí, že je někdo dost objemný. Proč Katie použila tak nevybíravý slovník právě na modelku, která jako jedna z mála prorazila a přitom se může pochlubit přírodními, sexy tvary? Možná, že důvodem je fakt, že nepřirozeným silikonům začíná zvonit hrana a do popředí se dostávají stále více opravdové ženy.

Reakce na nepříjemné osočení od Kelly na sebe nenechala dlouho čekat a na rozdíl od Katie si Kelly udržela dekórum, ačkoli by ji za obří melouny místo ňader mohla také pěkně shodit.

„Byla jsem v poslední době nespravedlivě napadena jednou známou ženou. Byla jsem ale ohromena, kolik žen se mě zastalo. Kontaktovaly mne a říkaly, že se jim líbí mé tělo a že jsem krásná. Byla jsem velmi dojatá. Je těžké v třiatřiceti pořád dělat modeling,“ řekla pro magazín O.K. Brook, jež přiznává, že nechodí do posilovny, ale cvičí jógu, pilates a hodně chodí pěšky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám