Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve začátkem týdne oznámil herec a bývalý kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger (76) rozchod se svou manželkou Mariou Shriver (55) a už byl načapán, jak po obědě v jedné z restaurací v Beverly Hills, líbá na ulici neznámou mladou ženu. Schwarzenegger se k blonďaté dámě opravdu měl a v její blízkosti vypadal více než spokojeně.

Schwarzenegger nejdřív poobědval v restauraci Le Pain Quotidien a poté vyrazil do ulic Beverly Hills, kde jej paparazzi nachytali v družném rozhovoru s mladou ženou. Bývalý představitel Terminátora byl viditelně dobře naladěný, ke slečně se hrnul a několikrát ji políbil.

Před pár dny přitom Schwarzenegger spolu se svou ženou oznámili, že se po 25 letech manželství rozcházejí. Konkrétní důvody rozpadu svazku však neuvedli a spíše mlžili. Zatím není jasné, zda dojde i k rozvodu, nebo se dvojice ještě v budoucnu bude snažit vztah obnovit. Pečovat o čtyři společné potomky prý hodlají rodiče rovným dílem.

Reklama

Další články

Načítám