Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když herci vstupují do maskérny, ne vždy z ní vycházejí jako ze žurnálu. Své o tom ví třeba takový Jan Révai, který se v rámci své nejnovější seriálové role v Gymplu s (r)učením omezeným kvůli jedné z epizod musel chtě nechtě proměnit v ohavného zombíka. A na fotkách si můžete prohlédnout, že tentokrát se maskéři opravdu činili.

Krvácející jizva na čele, zarudlé oči, rozervané oblečení, i tohle se jednomu může přihodit, když kývne na lákavou hereckou příležitost. Naštěstí Jana Révaie takhle nemaskují na každé natáčení, hraje totiž tělocvikáře Aleše Nezvala, takže jediné, co mu předtím, než se postaví před kameru, na obličeji přibude, je poněkud nevzhledný knírek.

Ohavnou obludu z něj udělali, jelikož mu scénář jednoho z nových dílů seriálu předepsal postrašit studenty. „Celá scéna byla velmi působivá a Jan Révai se chopil role zombíka se vší vervou,“ smáli se členové štábu. Uvidíme, jaká další překvapení si pro něj scenáristky Eva a Jitka Bártů a Lenka Hornová připraví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám