Hlavní obsah
Článek

Neuvěřitelně mladistvou tvář i s pořádnou dávkou roztomilosti si i v sedmačtyřiceti dokázala uchovat herečka Kristin Davis, kterou si dodnes každý vybaví spíš jako Charlottu ze seriálu Sex ve městě. Ačkoli její seriálová postava byla poněkud zdrženlivá, ve skutečnosti se Davis nebojí obléknout si šaty s proklatě hlubokým výstřihem, na které by jako Charlotta Yorková jistě kuráž neměla.

Svou sexy stránku se rozhodla Davis poodkrýt v úterý večer, když si v dekolt odhalujících šatech vyrazila na newyorskou premiéru filmu Boj za slony od National Geographic. U Kristin přitom ani nevadilo, že se zahalila kompletně do černé, jelikož její obličej dokáže rozzářit snad jakýkoli model. Je až k nevíře, že herečka s alabastrovou pletí má stále tak mladistvý výraz a vypnutou pokožku nejen na obličeji, ale i na těle.

Jen málokdo přitom ví, že herečka je vyléčenou alkoholičkou. Pití jí prý v minulosti pomáhalo vypořádat se s její extrémní stydlivostí, která s herectvím nešla příliš dobře dohromady. Davis, jež nemá vlastní děti, ale v roce 2011 si adoptovala holčičku Gemmu Rose, před časem ke své dřívější závislosti na alkoholu uvedla: „Chybí mi to. Není to tak, že podstoupíte odvykací kúru a definitivně se toho zbavíte.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám