Hlavní obsah
Článek

Herečka Sabina Laurinová (51) se může i po dvou dětech chlubit velice útlou postavou. Skoro se nechce věřit, že nejen vyvařuje svým dcerkám a partnerovi Karlu Kameníkovi, ale že vytvořená jídla také konzumuje. "Já opravdu jím," přesvědčovala Super.cz.

"Vařím, jím, jídlo mám ráda. Ale zatím všechno vyběhám na jevišti. Teď zrovna při zkouškách nového muzikálu Andílci za školou, který se začne hrát v Divadle Broadway. Ale kdybych nepracovala, určitě bych zlenivěla, zakulatila se. Mám to v genech," přiznala herečka.

I když byla těhotná s dcerami Valentýnou a Majou, přibrala jen deset kilo. "A také to bylo tím, že jsem do poslední chvíle pracovala. Všechna kila se mi usadila jenom bříšku a po porodech šlo všechno pryč. Naopak jsem ještě zhubla," vyprávěla.

Zkoumali jsme, zda by se herečka ještě vešla do džínů ze sedmé třídy. "To nevím, ty už nemám. Ale schovávám si kousky z pozdnější puberty, kdy mi bylo šestnáct nebo sedmnáct. Móda se vrací, tak je třeba ještě vytáhnu," smála se Sabina, která nosí konfekční velikost šestatřicet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám