Hlavní obsah
Článek

Britský královský pár je momentálně na cestách po Asii a Tichomoří k výročí diamantové svatby královny Alžběty II. Navštívili už několik destinací jako je Malajsie, Singapur nebo Šalamounovy ostrovy, z nichž pochází fotky, které si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. Podívejte se, jak Kate a William odhodili formální oblečení a sáhli po komfortnějším oděvu.

Kate (42) se na Šalamounových ostrovech objevila v batikovaných šatech bez ramínek, které našla ve svém hotelovém pokoji v Honiara jako dárek od místních představitelů vlády. „Vyzkoušela si je, líbily se jí a vzala si je na sebe,“ uvedl královský pobočník.

V souladu s tradicí si Princ William (41) oblékl barevnou košili, která byla také darem od jejich hostitelů. Asi si ale nebyl zcela jistý, zda mu padne, protože se na formáĺní schůzce s generálním guvernérem, Sirem Frankem Kabui, ptal: „Co si o ní myslíte? Vypadá dobře?“

Nutno podotknout, že na Kate i na Williama byl hezký pohled. V oblečení, v němž je moc často nevídáme, jim to moc slušelo. Během své cesty také navštívili místní obyvatele, seznámili se s jejich tradicemi a dokonce se odvážili slaňovat v pralese.

Reklama

Další články

Načítám