Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37), který je momentálně zamilovaný do začínající zpěvačky Tamary Kubové, si měl podle nedávných informací koupit barák a budovat nové hnízdečko lásky v pražské Chuchli.

Jak se ale později ukázalo, jednalo se o pouhou fámu.

„Před rokem a půl jsem chytl hypotéku na byt, hodně to teď řádí a svět na to kašle. Nicméně neplánuji v brzké době navyšovat schodek svého rozpočtu. Chuchle byla kachna,“ svěřil se Super.cz Tomáš Klus, který bydlí v podkrovním bytě v pražských Nuslích.

Zpěváka teď kromě nové lásky Tamary Kubové zaměstnává blížící se podzimní česko-slovenské turné s názvem Ani si nesedejte.

„Začínáme 4. října a těšíme se,“ dodal Klus, který si společně s kytaristou Jiřím Kučerovským přibral na koncertní šňůru dva hosty - Petra Škodu (cajón) a Honzu Lstibůrka (kontrabas). Zapojit se ovšem mohou i fanoušci. Kapela prostřednictvím Facebooku hledá předskokany.

“Prosíme, pomozte! Nejsme schopni odehrát celý koncert, proto je nám zapotřebí předskokana. Nemusíte hrát dlouho, stačí dvacet minut. Půjčíme vám dva mikrofony a můžeme nazvučit až dvě akustické kytary, obojí v případě, že budete dva. Chcete-li si zahrát, pošlete nám svá dema. Z každého města a okolí, v němž budeme koncertovat, vybereme někoho, kdo se nám líbí,” lákají kluci případné zájemce. A to už je hodně lávavá nabídka pro všechny talentované fanoušky Tomáše Kluse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám