Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) randí s vychrtlými modelkami jako Michaela Kociánová anebo Petra Faltýnová (46). I jeho žena Monika Marešová (49) by ráda vypadala trochu jako ony. Ale místo na dietě a ve fitku strávila léto válením a grilovačkami. Podle toho to také dopadlo.

"Úplně jsem se vyděsila, když jsem se podívala do zrcadla. Já v létě vždycky zlenivím," přiznala Monika, že stav jejího bříška, stehen a zadečku ji nenechal chladným. "A to mám kamarádku Petru Řehořkovou, ke které chodím do salonu na různé procedury. Ani ona mě neupozornila, že bych se měla krotit. Dokonce za mnou přijela na chalupu s napečenými koláči," vyprávěla Marešová.

Jejím snem je stát se moderátorkou v televizi a na to musí mít také patřičné proporce. "Nezbylo mi nic jiného, než se zase pustit do hubnutí. A Petra slíbila, že mi pomůže," dodala Monika, která začala pravidelně docházet na kryoradiolipolýzu, což je kombinace zmražení tukové tkáně s radiofrekvenční liposukcí. K tomu si ještě pro aktivaci kolagenu a krásně vypnutou pokožku dopřává ošetření estetickou rázovou vlnou.

Reklama

Další články

Načítám