Hlavní obsah
Článek

Pořádný mejdan po svatbě zažili Petr Zvěřina a jeho láska, finalistka Miss ČR Nikol Plzáková. A to i přesto, že jim svatba bohužel vyšla na první den po vyhlášené prohibici. "Málem jsem omdlela. Naplánovali jsme divoký večírek pro dvě stě lidí a najednou zjistili, že všichni můžou pít maximálně víno a pivo," řekla Super.cz Plzáková.

Nakonec se jejich obavy nenaplnily. I když panákování mělo smůlu, všichni si mejdan pořádně užili i s maximálně dvacetiprocentním alkoholem. Odpoledne začala hrát jedna kapela za druhou, zahráli Walda Gang, Koblížci, zpíval Zdeněk Style Hrubý a všichni to na parketu pořádně rozjeli. Když začal Zvěřina pouštět československou diskotéku, z parketu už se nikomu nechtělo.

Nevěsta tančila, seč jí síly stačily. Převlékla se do krátkých šatiček, odhodila lodičky a zkoušela i kozáčka. Při krájení dortu předvedla svatebním hostům podprsenku i tradiční podvazek. Večírek na Občanské plovárně končil až v pozdních nočních hodinách a novomanželé si oddychli, že prohibice jejich velký den nakonec nijak nenarušila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám