Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá první dáma Dagmar Havlová (71), která se ještě nedávno potýkala s vleklými zdravotními problémy, a dokonce musela rušit představení, se na divadelní prkna vrací zpět v té největší formě.

V Divadle na Vinohradech nazkoušela hru slavného norského dramatika Henrika Ibsena Rosmersholm, kterou vinohradský divadelní stánek uvádí pod názvem Rebeka.

V příběhu lásky zralého Romea a dospělé Julie se po boku Dagmar Havlové alias Rebeky objevuje charismatický Roman Zach (51) coby pastor Rosmer.

Soudě podle fotek ze zkoušek představení, které si prohlédněte v naší fotogalerii, není nouze ani o vzájemné milostné škádlení. Havlová se po dlouhé nemoci konečně dala do naprostého pořádku, a ač už brzy oslaví kulatou šedesátku, vypadá pořád fantasticky.

Napínavý severský příběh se točí kolem vyšetřování záhadné smrti pastorovy manželky Beaty a osudové lásky nezávislé Rebeky Westové, která patřila ke společnicím zesnulé, ale byla něčím víc než pouhou ideovou souputnicí pastora Rosmera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám