Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je téměř neuvěřitelné, že na svatého Valentýna oslavila už devětapadesáté narozeniny. Lenka Filipová se od začátku své kariéry téměř nezměnila a vypadá minimálně o patnáct let mladší. Jak to nastávající šedesátnice dělá?

"Nebudete mi věřit, ale téměř nijak. Bojím se doktorů všeobecně, takže třeba botox není nic pro mne," řekla Super.cz. Podezření, že si aspoň vrásky na čele zakrývá ofinou, okamžitě vyvrátila. "Tu nosím, protože ji mám ráda, ale klidně se na mé vrásky podívejte," odhrnula vlasy a ukázala nám čelo na kameru.

Postavu má také stále stejnou jako před lety. "Skoro se divím, protože trávím několik hodin denně tím, že sedím a cvičím na kytaru. Občas jdu na procházku nebo plavu," vypočítala a k výčtu toho, co nedělá, přidala i chození na kosmetiku nebo na manikúru.

"Manikúra by u mě byla zbytečná. Jako kytaristka musím mít na jedné ruce nehty krátké a na druhé dlouhé. To by vypadalo nalakované hodně divně. A nepoužívám ani bezbarvý lak, neosvědčil se mi, nehty rozhodně nezpevní," tvrdí zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám