Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) dostala k Valentýnu od přítele Jakuba Prachaře (40) zlatý prsten za třicet tisíc korun a ihned ho nasadila na prsteníček levé ruky. Že by se po půlroční známosti chystaly zásnuby?

"Není to zásnubní. Jsem pravák a vadí mi prstýnky na pravé ruce, takže ho mám na levé. Vidíš tam někde briliant za sedm miliónů? Já ne. Zásnubní je s kamenem a ten tady není," řekla Super.cz Agáta. Papír prý na vztah s Jakubem ale nepotřebuje.

"Je to první člověk, se kterým manželský svazek nepotřebuju. Máme mezi sebou takovou lásku, že sňatek k tomu není potřeba. Je mezi námi tak silné pouto, že to je v pohodě i s tímto prstenem na ruce. Hrozně dlouho jsem si ho přála, dokonce jsem si ho chtěla koupit sama a naštěstí jsem našla chlapa, který mi ho daroval," vysvětluje.

Až ale jednou Prachař poklekne, Agáta s odpovědí váhat nebude. "Řeknu ano, to je jasné. Je to moje životní láska a člověk, se kterým chci být do konce života. Je vtipnej, hodnej, chápavej, není vůbec doma a pracuje víc než já. Vždycky jsem chtěla pracovitého kluka a teď bych si přála, aby pracoval trošku méně. Abych ho vůbec viděla," dodala zamilovaná modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám