Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Tomáš Magnusek (28) připravuje nový seriál. Jeho hrdiny nebudou ani obyvatelé jedné ulice, ani pacienti příměstské ordinace či nemocnice. Hlavní hvězdou se stane Bohumil Kulínský (53). Podle posledních informací se role sbormistra pěveckého sboru Bambini di Praga, který zneužíval své studentky, zhostí herec Jan Přeučil (87).

Režisér kontroverzních Bastardů  je známý tím, že se velmi rád pouští do ožehavých témat. „Je pravda, že jsem se tím inspiroval. Půjde o 70letého sbormistra, který zneužívání dokázal tajit 40 let a způsobí tím šok, protože navenek působil jako slušný, hodný pan profesor,“ uvedl deníku Aha! Magnusek.

Přestože hlavní hrdina bude jasným popisem odsouzeného Kulínského, tak bude chtít jít představitel hlavní postavy vlastní cestou. „Tu roli si vůbec nespojuji s tím člověkem, jinak bych ji ani nevzal,“ řekl Aha! a dodal: „Spíš to má být varování před lidmi, kteří jakkoli zneužívají své postavení.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám