Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rocková zpěvačka Bára Zemanová (22) se stala českou tváří oblečení své americké kolegyně Avril Lavigne. S podpisem lukrativní smlouvy ale musela finalistka třetí řady SuperStar slíbit, že do určité doby zhubne minimálně deset kilogramů. Aby se jí lépe shazovala kila, získaná špatnou životosprávou, využila Bára pomoci profesionálů. Svoji postavu formuje ve specializovaném zeštíhlovacím salonu.

„Je to pro mě absolutně nový zážitek. Mám svou vlastní nutriční poradkyni a snažím se žít stoprocentně zdravým životním stylem. Totálně jsem změnila svoje stravovací návyky a cítím se skvěle. Nejdřív jsem se návštěvy takového studia bála, ale holky jsou na mě strašně milé a navíc jsou to velcí profíci,“ říká Zemanová.

Veliké změny zatím vidět nejsou, ale na první pohled srší zpěvačka pozitivní energií a bojuje, aby se zbavila svých plných křivek. A to nejen zdravým stravováním, ale i pravidelnými sportovními aktivitami. „Samozřejmě jsem nejprve musela změnit svůj pitný režim. S pivem v kelímku už mě festivaloví fanoušci vídají málokdy,“ směje se zpěvačka, která celé léto vystupovala se svojí kapelou na letních festivalech.

Aktuálně se také vydala na benefiční turné pro dětské domovy a ústavy sociální péče v Plzeňském kraji, v čemž ji podporuje sám hejtman kraje. „Moc mě tyto koncerty nabíjí, benefiční činností pro Plzeňský kraj se zabývám již druhým rokem a založila jsem i svoje občanské sdružení Music 4 ALL.“

Zemanová teď usilovně pracuje nejen na své image, ale i na svém podzimním turné, které startuje koncem září a při němž ji budou doprovázet kapely Imodium a Airfare. Pod dohledem známých producentů dokončuje zbrusu nový singl a videoklip.

Reklama

Další články

Načítám