Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé snímky by si celebrity možná měly nechat spíš do rodinného alba, než se s nimi chlubit na internetu. Fotografie, která by se mnohým mohla zdát poněkud nevkusná, je i ta valentýnská od Mariah Carey (54). Její manžel Nick Cannon (32) ji totiž zvěčnil nahou při koupeli ve vířivce, kam si zpěvačka přizvala ne jeho, ale jejich čtyřnohého mazlíčka.

Zpěvačka obklopená romanticky hořící svíčkou a sklenkou šampaňského drží v rukou mokrého pejska, z jehož pohledu je patrné, že dobrovolně do vody k paničce určitě neskočil. Zato Mariah i její manžel se na jeho účet dobře pobavili a snímkem se ještě pochlubili na Twitteru.

Manželé se minulý čtvrtek na svátek zamilovaných fotili jako o závod. Na sociální sítě pak posílali snímky, jak se objímají u balónků ve tvaru srdíček s romantickými nápisy nebo také jak se líbají při jízdě v kočáře za koňským spřežením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám