Hlavní obsah
Článek

Bývalá rosnička televize Prima Romana Jákl Vítová (46) se pár dnů před druhým porodem (druhou dceru má přivést na svět koncem května) nechala nafotit v šatech z kolekce své kamarádky, módní návrhářky Ivany Mentlové. A opravdu jí to sekne. "I když za chvíli přivedu na svět děťátko, je zvláštní, že stále mohu nosit svou velikost oblečení," prozradila Jákl Vítová. Snímky těhotné moderátorky najdete ve fotogalerii.

"Romana vypadá úžasně. Těhotenství ji velmi sluší a vždy je radost s ní spolupracovat. I když není profesionální modelka, v ničem si s nimi nezadá," chválí krásnou těhulku Ivana Mentlová, které Romana loni nafotila jarní kolekci. Pak se ale stáhla do ústraní, věnovala se rodině a výrobě dalšího miminka. Na dítě se už s manželem, režisérem veleúspěšného filmu Kajínek, velmi těší.

"Celé jsme to nakonec zvládli a teď se cítím skvěle. I kdyby se miminko narodilo třeba už zítra, vím že ho to nijak neohrozí. To mě samozřejmě hodně uklidňuje,“ dodává Romana Jákl Vítová, které při focení pomáhali fotograf Ondřej Janů a vizážistka Lucie Janků.

Reklama

Další články

Načítám