Hlavní obsah
Článek

Gabriela Partyšová (45) kvůli aféře kolem nevěry svého muže zhubla tak, že o ni měly kamarádky strach. "Je zajímavé, že když je někdo tlustý, neřeknete mu, aby se přestal cpát. A mě každý nutí, abych jedla. Přitom když mám čas, tak jím," řekla Super.cz Gábina.

"Dokonce jsem teď přibrala, už nemám devětačtyřicet, ale padesát kilo," pochlubila se po představení muzikálu Bídníci, kam přišla s manželem Pepou Koktou. "Jsem spokojená, jak teď vypadám. A ještě je pořád za co chytnout, že Pepo," oslovila svého muže a on s úsměvem přitakal. Zdá se, že se u nich doma vyhrocená situace srovnala. Pepa dokonce začal i vtipkovat. "Měli jsme tolik titulních stránek, že bychom si zasloužili podíl na zisku," prohlásil na večírku po představení.

Gábina se pomalu chystá do Bídníků naskočit. "Ráda bych to stihla během měsíce. Kvůli tomu, co se dělo, jsem nezvládla jevištní přípravu, i když písničky jsem se poctivě učila," upřesnila. "To je pravda. Bídníci u nás zněli pořád, takže je umím zpaměti i já," smál se Pepa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám