Hlavní obsah
Článek

Producent František Janeček spojil oslavu svých osmašedesátých narozenin s uvedením speciálního představení muzikálu Bídníci, kterým se zahájila podzimní sezóna. "Datumově to tak vyšlo, takže jsem byl rád. A když mi celé osazenstvo zazpívalo Happy Birthday, byl jsem dojatý," řekl Super.cz Janeček.

Na oslavence se stály fronty, gratulací a dárků byla spousta. "Ani jsem se nestihl podívat, co jsem dostal. A co mne mrzí, neměl jsem čas si se všemi popovídat," svěřil producent. Polibky a objetí nebraly konce, pusu si navzájem dali překvapivě i s Jiřím Pomeje.

Nechyběla samozřejmě ani Janečkova rodina, partnerka Tereza s dcerou Emičkou a dospělé děti Alice a Filip. A pochopitelně Karel Gott, který se zastavil až po představení. Největší zpoždění měla Monika Absolonová, kterou jsme potkali při příchodu až po půlnoci. "Měla jsem představení Funny Girl v Kolíně," vysvětlila.

Hosté museli oželet tvrdý alkohol, ale nikomu to nevadilo. "Je jen dobře, že tohle nařízení ministra zdravotnictví přišlo. Přece nechceme, aby dál umírali lidé," mínil Janeček a shodli se s ním všichni.

Reklama

Další články

Načítám