Hlavní obsah
Článek

Modelka Simona Krainová (51) dnes slaví jubilejní čtyřicáté narozeniny. V klubu čtyřicátnic však zatím není moc vítaná, protože na svůj věk vůbec nevypadá.

Dvojnásobné mamince to pořád neuvěřitelně sekne a na rozdíl od jiných kolegyň má pořád co nabídnout a rozhodně se nechystá pověsit kariéru na hřebík. Naopak. S přibývajícími léty zraje jako dobré víno a sálá z ní velká pohoda. Svůdné fotky Simony Krainové si společně s námi připomeňte v naší fotogalerii.

Rodačka z Havířova odjela do Paříže, kde se z neznámé krásky z východního bloku dokázala vypracovat v topmodelku první velikosti, jež zdobila titulní strany těch nejprestižnějších časopisů, spolupracovala se známými fotografy a propůjčila svou tvář světoznámým značkám.

Jejím prvním manželem byl moderátor Bořek Slezáček (56). Manželství se ale brzy rozpadlo a štěstí v lásce Simona našla až v náruči podnikatele Karla Vágnera, s nímž má syny Maxe a Bruna.

Mateřské povinnosti jsou v současnosti její nejvyšší prioritou, přesto se nevyhýbá zajímavým pracovním příležitostem včetně focení různých kampaní. Momentálně například šéfuje modelingové soutěži Czechoslovak Topmodel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám