Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) se po rozchodu s otcem svého syna Kryšpína Mirkem Dopitou dlouho netrápila. Po jejím boku už je jiný muž. Herec, muzikant a moderátor Talentu Jakub Prachař (40) u modelky ve Statenicích pravidelně přespává.

Agáta i Jakub sice tvrdí, že jsou jen přátelé, a to už od dětství, ale podle snímků, které pořídili fotoreportéři, to tak rozhodně nevypadá. I přátelé Agáty se shodují, že po letech přeskočila mezi modelkou a hercem jiskra a kamarádství přerostlo v něco víc.

Nejsdílnější byla nakonec maminka Agáty Veronika Žilková, bez jejíhož souhlasu by si modelka nového partnera nepořídila. Nejprve sice také mluvila a o kamarádství a o tom, že u Agáty přespává nejstarší bratr a ostatní přátelé, aby se doma nebála. Pak ale přiznala barvu. "Kuba jede s Agátou a Kryšpínem na dovolenou," řekla Aha! Žilková.

O tom, že už Agáta někoho má a kvůli tomu se s ním rozešla, mluvil i její bývalý přítel Mirek Dopita. "Já jsem Mirka nikdy nepodvedla. Za naším rozchodem stojí jeho opakované nevěry, ne Jakub," uzavřela Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám