Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Sokolová (35) chce být ještě hubenější. Přitom právě to, že ještě zcela neztratila své ženské křivky, je na ní přitažlivé. Doufejme, že to nehodlá přehánět a bude ji stále zdobit její přírodní dekolt.

Kráska, která působí převážně v zahraničí, tvrdí, že si přes Vánoce pěkně dopřávala. Zanedlouho ji ale čeká opět pracovní cesta do Paříže a rozhodla se rychle skoncovat s nabranými kily. Proto navštívila kliniku, kde podstoupila kryolipolýzu.

"Rozhodla jsem se pro tento zákrok, protože jsou v Paříži kritéria pro modelky velmi přísná, a proto potřebuji co nejlépe vypadat. Když jsem slyšela o tomto zákroku, tak jsem si řekla, proč to nezkusit," řekla Kateřina.

"Nejprve jsem moc nevěděla, do čeho jdu, ale vůbec to nebolelo a celý zákrok netrval ani hodinu," pochvalovala si Katka, která si přála zbavit se pár centimetrů kolem bříška a zadečku. Momentálně si Kateřina užívá posledních volných dnů s přítelem a pak už se bude plně věnovat zase své práci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám