Hlavní obsah
Článek

Když se Karel M. (19) vydával do Prahy na studia, cestoval hodně nalehko. Karel se spolehl na to, že se v Praze zařídí po svém a vybaví se tam sám přesně tak, jak bude na studia potřebovat. Cesty z domova s nacpaným batohem jsou minulostí, v menzách se vaří dobře, šaty si koupí ve značkovém outletu – a všechno ostatní, co ke studiu potřebuje, si pořídí na Alza.cz!

Základem je pořádný notebook

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Před lety byl mezi studenty zájem jednoznačně nejvíce o stolní počítače, ale dnes už chtějí notebooky,“ komentuje odborník z Alza.cz. „Jsou mnohem úspornější, ale hlavně skladnější, takže si je studenti mohou vozit na víkendy domů.“ Výhody notebooků potvrzuje i Karel M.: „Výkonem jsou na tom notebooky stejně jako desktopy. Jenom je po skončení práce zaklapnete a dáte do tašky, což je velká výhoda. Na kolejích není tolik místa.“

Čtečky uloží tisíce skript

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ještě před nedávnem bylo nutné, aby si s sebou studenti vozili balíky tlustých skript. Tomu udělaly konec čtečky a tablety – váží sotva půl kilogramu, přesto je možné do nich nahrát skripta na celé studium dopředu. „Velkým problémem první generace čteček bylo to, že nešlo poznámky anotovat,“ upozorňuje expert z Alza.cz. „Dnes můžete text zvýrazňovat nebo doplňovat poznámkami a obrázky.“ Nejpokročilejší tablety nabízí dlouhý chod na baterie - vystačí na celý den přednášek.

Po studiu zábava!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K životu na koleji patří i zábava. „Přemýšlím, že si koupím auto na dálkové ovládání,“ uvažuje Karel M. „Nebo vrtulník.“ Alza.cz nabízí nejenom modely, hry a hračky, které ukrátí dlouhou chvíli, ale také praktické doplňky, které zpříjemní kolejní život. Na konci semestru při přípravách na zkoušky určitě udělá radost kávovar, křupavý čerstvý toust z toustovače zase jistě přijde k chuti pozdě v noci! Kompletní vybavení pro studenty najdete na stránkách www.alza.cz!

Další články

Načítám