Hlavní obsah
Článek

Většina lidí sice vnímá dění kolem Domenica Martucciho (47) trochu jako takový hodně velký praštěný cirkus, ale poslední dobou se kolem dějí věci, které už jsou hodně přes čáru. Jeho údajná bývalá přítelkyně Eva Feuereislová, o níž přitom Martucci tvrdí, že s ní nikdy nechodil, byť se veřejně vášnivě líbali, nyní prohlásila, že po ní chtěl sex se psem. A to může překvapivě zkazit pověst i takové mediální figurky, jakou je bývalý přítel Ivety Bartošové (†48). „Podávám žalobu!“ čertí se hrabě.

„Je to pravda. Byla jsem u něj doma a ptal se mě, jestli bych to nechtěla zkusit se zvířaty. Pak mi ukazoval i fotky psích údů. Měla jsem hodně mužů, jeden fotbalista byl v posteli skutečně velké prase, ale tohle bylo příliš i na mě. Miluju normální sex, tak jsem Martuccimu řekla, že na to má zapomenout. I kdyby mě násilím drželi, k sexu se zvířaty bych nesvolila,“ řekla Super.cz Feuereislová, dívka, která se o víkendu ztrapnila svým zpěvem v dalším díle SuperStar. A protože podobně se rozpovídala i na Slovensku, Martucci je odhodlán právě tam se bránit.

„Moc dobře víte, že jsou to lži. Nejdřív do médií mluvila o sexu ve třech. Teď se psem. A to jen proto, aby se o ní dál psalo. Žalobu podám v Košicích. Jsem zvědavý, kolik peněz bude muset platit slovenskému právníkovi a za cesty na Slovensko,“ uvedl k tomu Martucci.

„Klidně ať si mě žaluje. Ale moc mu to nevěřím, je to hrabě z Nemanic, nemá peníze, jedině tak na ty svoje placené společnice. Ale kdyby k soudu skutečně došlo, myslím si, že se ozvou i další holky a potvrdí, co od nich chtěl za prasárny. Některé prostitutky k němu chodily pravidelně,“ stojí si za svým Feuereislová s tím, že když bude potřeba, pošle v rámci obhajoby hraběte i na sexuologické testy.

Reklama

Další články

Načítám