Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Luxusní spodní prádlo Avalingerie vyzdvihne vaši smyslnost a zdůrazní ženskou krásu. Nyní máte poslední příležitost si tyto luxusní podprsenky pořídit za speciální ceny!

Pohodlí během dne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pohodlí a zároveň svůdnost zažijete ve smyslném prádle Avalingerie. Prádlo podtrhující ženskost a půvab se vyznačuje svou jemností a pečlivě zpracovanými detaily. Máte poslední možnost využít mimořádné nabídky e-shopu Astratex v novém designu. Dopřejte si podprsenku, s kterou se budete cítit výjimečná každý den!

Luxusní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechte se svést silnou mocí malého kousku prádla. Luxusní podprsenka s push-up efektem bude chránit váš dekolt po celý den. Tuto romantickou podprsenku zdobí jemná květinová výšivka. Ukažte svou smyslnost a sebevědomí v divoké černé nebo nevinně bílé variantě a podtrhněte tak svou osobnost. Svůdná podprsenka s odepínatelnými ramínky a vyjímatelnými vycpávkami se přizpůsobí přesně vašim potřebám.

Neodolatelná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Uhrančivá podprsenka z nové kolekce firmy Avalingerie je zdobená měkoučkým elastickým tylem, který uprostřed spíná ozdobná spona s kamínky. Neodolatelná podprsenka Delicato dodrží svou funkčnost a vyhoví vašim nejnáročnějším požadavkům na sexy prádlo. Komfort zajistí velmi pohodlné košíčky s vyjímatelnými vycpávkami a elastická ramínka, která jednoduše odepnete nebo nastavíte. Nevynechejte žádný detail a slaďte komplet s kalhotkami nebo tangy a podvazkovým pásem v bílé nebo černé barvě.

Romantická

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zamilujte se do krajkového designu podprsenky ve stylu „bardotka“, který pozvedne vaše přednosti a krásně vymodeluje dekolt. Romantický styl této podprsenky vyhledávají miliony žen na celém světě. Luxusní podprsenka umocní vaši ženskost a její univerzální využití oceníte každý den. Díky silikonovému pásku po celém obvodu bude podprsenka výborně držet i s odepnutými ramínky.

Smyslná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenky Avalingerie zdůrazní krásu velkých i malých ňader. Uhrančivý styl luxusní podprsenky pozdvihne a zároveň vymodeluje váš dekolt. Ramínka jsou odepínatelná a přizpůsobí podprsenku všem příležitostem. Doplňte komplet smyslnými kalhotkami a buďte svůdná za všech okolností.

Sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevinná push-up podprsenka z limitované série s jemným krajkovým zdobením vám dopřeje neodolatelný pocit ženskosti. Zajistí plný dekolt a vyztužené košíčky pevně drží za každé situace. Díky pošití bavlnou je příjemná pro celodenní nošení.

Další články

Načítám