Hlavní obsah
Článek

V případě manželství Harrisona Forda (70) a Calisty Flockhart (48) je věkový rozdíl skutečně znát. Dvojici dělí dvaadvacet let a sedmdesátník Ford se zdá být oproti představitelce seriálové ztřeštěné právničky Ally McBeal opravdu kmet. Jenže ono také vypadat mladě vedle herečky, která si i téměř v padesáti udržuje postavičku, o které mohou jen snít i mnohé dvacítky, není vůbec nic snadného.

Slavní manželé ale o víkendu zároveň dokázali, jací jsou pohodáři, když se klidně zajdou vykoupat na pláž doslova přecpanou lidmi. Na oblíbené Ipanema Beach v Rio de Janeiru je nyní ještě těsněji než kdykoli jindy, a to kvůli tamnímu věhlasnému karnevalu, na který se sjely i mnohé celebrity. Průvody škol samby plné nahoty, ale i propracovaných kostýmů a nazdobených alegorických vozů každoročně přilákají tisíce turistů.

Letos si je nenechali ujít také Megan Fox s Brianem Austinem Greenem, které karneval dokonale rozvášnil. Stejný hotel, a dokonce pokoje nad sebou si pak rezervovali i Will Smith a Kim Kardashian s Kanye Westem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám