Hlavní obsah
Článek

Zástup celebrit, rodina a blízcí přátelé se dnes v bratislavském krematoriu ve dvě hodiny odpoledne rozloučili se slovenským vizážistou Alexandrem Branislavem Hromkem, který podlehl minulou neděli zápalu plic v pouhých třiceti letech.

Alex si přál, aby se s ním jeho blízcí nerozloučili smutně v černé. Rodina jeho přání splnila. Oděv na poslední rozloučení s uznávaným vizážistou byl předepsaný černobílý, ale mnozí došli i v barevném oblečení. Dalším jeho přáním bylo, aby se hostům po smutečním obřadu rozdaly skleničky se šampaňským.

Na pohřbu nechyběla řada známých tváří.  Smrt Alexe oplakala asi nejvíc jeho nejlepší kamarádka Dara Rolins. Ta dorazila s partou svých přítelkyň, všechny byly oblečené v bílém a navzájem se musely podpírat. Na rakev Alexe Dara objednala 600 bílých růží. Při rozloučení zazněla i její píseň Andílek můj.

Během obřadu pak dokonce Dara zkolabovala a přivolaní záchranáři jí museli křísit. Nezúčastnila se tak kondolencí rodině. Kolaps během pohřbu měla i maminka Alexe, která zkolabovala, když se se svým synem loučila u rakve. Nakonec tak musela ke krematoriu dorazit i záchranná služba. Ta pak Daru zula, aby jí ulevila a snadněji se ze svého smutku vzpamatovala.

Rozloučit se přišli také Leoš Mareš s přítelkyní Hanou Svobodovou, rapper Rytmus nebo zpěvačka Tina. Více najdete ve fotogalerii.

Alex byl vyhledávaným vizážistou. Líčil většinu prestižních akcí, byl osobním vizážistou Dary Rolins, Nory Mojsejové a dalších. "Alex byl nádherný čistý člověk. Pořád tomu nemůžu uvěřit. Navždy bude v mém srdci, strašně mi už teď chybí," řekla Super.cz smutná Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám