Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Tak to je tedy něco! Na obálce francouzského magazínu Closer se objevila fotografie manželky prince Williama (41) Catherine bez horního dílu plavek. Vypadá to, že po ostudě prince Harryho bude terčem “nahého skandálu“ i nešťastná Kate.

Fotografie, které má časopis k dispozici, byly údajně pořízeny minulý týden, když pár pobýval na jihu Francie. Kate a William si užívali chvilek volna a vůbec netušili, že jsou sledováni všudypřítomnými paparazzi.

Královský pár, který je momentálně na cestě po Asii se o události dozvěděl ráno. Zdroj z blízkého okolí královské rodiny řekl stanici BBC, že oba jsou smutní a zklamaní. Představitelé Williamovy kanceláře navíc budou kontaktovat právníky ve Francii, kteří se pokusí celou věc vyřešit.

„Je to zklamání, je to smutné a vrací to čas do doby před 15 lety. Vždy jsme zdůrazňovali, že vévoda a vévodkyně z Cambridge si zaslouží soukromí, zejména když jsou na prázdninách u své soukromé plovárny," uvedl zdroj pro Daily Mail, který narážel na dobu, kdy před patnácti lety zemřela Williamova matka, princezna Diana, která se snažila uniknout právě novinářům.

Reklama

Další články

Načítám