Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože byl o pouhé tři roky starší než Madonna (65), je dodnes považován za jejího objevitele. Americký DJ a producent Mark Kamins si zpěvačky všiml ještě předtím, než podepsala svou první smlouvu s nahrávací společností a v začátcích jí byl velkou oporou.

Kamins podle deníku Huffington Post utrpěl těžký infarkt v mexickém městě Guadalajara, kde právě vyučoval. Muž podle zdroje z jeho okolí trpěl problémy se srdcem už několik měsíců.

Madonnu a Kaminse pojily nejen pracovní, ale i osobní sympatie, jelikož v minulosti tvořili krátce milenecký pár. Právě on přinesl Madonninu demo nahrávku k řediteli Sire Records Seymouru Steinovi, který Madonně ihned nabídl spolupráci. Kamins ale popové královně produkoval například i její singl Everybody.

„Bylo mi to velice líto, když jsem se dozvěděla o Markově smrti. Neviděla jsem ho léta, ale nebýt jeho, možná bych za sebou neměla žádnou pěveckou kariéru. On byl první DJ, který hrál mé písně předtím, než jsem podepsala smlouvu s nahrávací společností. On ve mě věřil dřív než kdokoli jiný. Jsem mu velmi zavázaná. Doufám, že odpočívá v pokoji,“ uvedla Madonna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám